Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν σε κανονική ροή προπόνησης οι Σπόραρ, Τσέριν, Αϊτόρ

  • 0
  • 3 views

Τα ευχάριστα νέα έκαναν την εμφάνισή τους σήμερα στο στρατόπεδο των "πρασίνων", μιας κι οι τραυματισμένοι στο παρελθόν Σπόραρ, Τσέριν, Αϊτόρ, Παλάσιος, Κώτσιρας, ακολούθησαν κανονικά το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης κι αναμένεται να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Σέρβος τεχνικός του "τριφυλλιού" θα διαθέτει πλέον στη διάθεσή του τους Τσέριν, Αϊτόρ και Παλάσιος, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες με αναγκαστικές αλλαγές, από την προγενέστερη αναμέτρηση με τη Λαμία, χωρίς όμως να έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Παράλληλα, έπειτα από 2 εβδομάδες σχεδόν αγωνιστικής απραξίας κι αποχής αναμένεται να επιστρέψει ο Σλοβένος επιθετικός του Παναθηναϊκού Σπόραρ, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή ή όχι του Έλληνα σέντερ φορ Φώτη Ιωαννίδη, καθώς αναμένει να λάβει μια ειδική προστατευτική μάσκα για τον τραυματισμό, τον οποίο αποκόμισε στη μύτη στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

Τέλος, διαθέσιμος στις υπηρεσίες του Γιοβάνοβιτς θα είναι κι ο δεξιός οπισθοφύλακας των "πρασίνων" Κώτσιρας, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης.