Την λύση της συνεργασίας με τον Αλέκο Βοσνιάδη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ,σε ένα μάλλον όχι και τόσο φιλικό κλίμα αφήνοντας αιχμές για δικαιολογίες από την μεριά του coach.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης πλήρωσε το μάρμαρο της ήττας απέναντι στην Ηλιούπολη με τελικό σκορ 4-2. Τι και αν η ελαφρά ταξιαρχία προηγήθηκε με 0-2 δεν κατάφερε να πάρει την νίκη με την Ηλιόπουλη να πετυχαίνει την ολική επιστροφή στο παιχνίδι. Αυτό φαίνεται ότι εξόργισε την ΠΑΕ Απόλλων η οποία μάλιστα άφησε και αιχμές για διακιολογίες.

Ο Απόλλων ανακοίνωσε ότι τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ παραμένουν στην ομάδα και η αναζήτηση γίνεται μόνο για τον πρώτο προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης

Στη σύγχρονη ιστορία της ομάδα μας, δεν την έχουμε ξαναδεί να προηγείται με 2-0 και στη συνέχεια να δέχεται τέσσερα γκολ. Είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στον Απόλλωνα.

Η δικαιολογία του προπονητή μας, ότι δηλαδή οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν κίνητρο, είναι αυτή που μας έχει πλέον πείσει ότι οι ποδοσφαιριστές μας και οι προπονητές, το μόνο κίνητρο που έχουν είναι πότε και πως θα πληρωθούν.Επειδή χορτάσαμε από δικαιολογίες –τη μια να ενοχλεί τον προπονητή το καράβι ενώ θεωρούσε ότι η ομάδα έπρεπε να πάει στην Κρήτη με αεροπλάνο, την άλλη τον ενοχλούσε η αυθημερόν μετάβαση στην Καλαμάτα-, διακόπτουμε τη συνεργασία μας μαζί του.

Τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ παραμένουν στην ομάδα, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.Όλοι αυτοί ξεχνούν ότι αγωνίζονται στη Super League 2, μια ερασιτεχνική κατηγορία, η οποία έχει μόνο έξοδα και παριστάνουν τους επαγγελματίες με χαμηλό κίνητρο”.