Προμηθέας: Συμφωνία με Παπαθεοδώρου για μονοετές συμβόλαιο

Μόνο οι τυπικές διαδικασίες μένουν πλέον για την επισημοποίηση της συμφωνίας του Προμηθέα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου για να αναλάβει την ηγεσία της ομάδας την ερχόμενη σεζόν.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εδώ και καιρό φαίνονταν να βρίσκεται κοντά στην ομάδα της Πάτρας , πλέον όμως φαίνεται ότι έχει επέλθει οριστική συμφωνία. Με αυτόν το τρόπο ο Έλληνας coach εξαργύρωσε την πολύ χρονιά που έκανε φέτος με τον Κολοσσό, οδηγώντας την ομάδα της Ρόδου στα Playoffs.

Πλέον ο Προμηθέας αναμένεται να ξεκινήσει τους σχεδιασμούς του ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Κολοσσού

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Ηλία Παπαθεοδώρου για την προσφορά του.

Στον έναν χρόνο που κράτησε η συνεργασία μας οι στιγμές χαράς ήταν πλειοψηφία και η σεζόν 2022/23 χαρακτηρίζεται άκρως επιτυχημένη με τον κόουτς Ηλία στο τιμόνι.

Ο Κολοσσός H Hotels παρέμεινε μία σταθερή δύναμη της Basket League και για ακόμη μία χρονιά τερμάτισε στην πρώτη οκτάδα, συμμετέχοντας στα playoffs.

Παράλληλα, διατηρήθηκε η εξαιρετική σχέση και σύνδεση του κόσμου με την ομάδα και μαζί μετέτρεψαν το κλειστό της Καλλιθέας σε μία από τις καλύτερες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αυτό επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί, καθώς σε έντεκα παιχνίδια, η ομάδα μας πανηγύρισε τη νίκη στα εννιά από αυτά.

Ο κόσμος ευχαριστήθηκε ωραίο μπάσκετ και παρακολούθησε μία ομάδα μαχητική που τα έδινε όλα σε κάθε παιχνίδι και κάθε αγωνιστική…Ηλία σ’ ευχαριστούμε για όλα, εις το επανιδείν…

Ο Έλληνας coach με την σειρά του είπε

Μια πολύ όμορφη συνεργασία με τον Κολοσσό H Hotels φτάνει σήμερα στο τέλος της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τις οικογένειες του κυρίου Κουγιού και κυρίου Χατζηλαζάρου για την τιμή να ηγηθώ ως προπονητής του Κολοσσού στη φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο κύριο Καρατζά και στον αντιπρόεδρο κύριο Μελή για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη, σε όλα τα επίπεδα από την αρχή έως το τέλος.

Ευχαριστώ τους παίκτες μας, τους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχημένης χρονιάς για την μεγάλη προσπάθειά τους και τους συνεργάτες μου και όλο το σταφ της ομάδας για τη συνεργασία και την υπομονή τους.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους στη Ρόδο, για την υπέροχη φιλοξενία, την αγάπη και τον σεβασμό που έδειξαν κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στο πανέμορφο νησί!»”