Η ομάδα της Βουλιαγμένης ήταν αυτή που κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τουρνουά Παίδων Ι. Χατζηθεοδώρου το οποίο έλαβε χώρα στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Για να φτάσει μέχρι τον τελικό η Βουλιαγμένη χρειάστηκε να κάμψει στα ημιτελικά την αντίσταση του Άρη τον οποίο και κέρδισε με 12-10 στην διαδικασία των πέναλτι με την κανονική διάρκεια να ολοκληρώνεται στο ισόπαλο 9-9.

Στον τελικό η Βουλιαγμένη αντιμετώπισε την Παρτίζαν που για να φτάσει μέχρι εκεί κατάφερε να περάσει εύκολα με 17-7 το εμπόδιο της Γλυφάδας. Η αναμέτρηση του μεγάλου τελικού ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 7-7. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι με την Βουλιαγμένη να επικρατεί με 11-10.

Στον μικρό τελικό για τις θέσεις 3-4 η Γλυφάδα νίκησε εύκολα τον Άρη με 5-10. Στις άλλες αναμετρήσεις ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 17-10 στο παιχνίδι για τις θέσεις 5-6 ενώ τα Χανιά προσπέρασαν το εμπόδιο του Ιωνικού με 11-6 στην αναμέτρηση για τις θέσεις 7-8.

Ο MVP της διοργάνωσης

Κορυφαίος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Μάξιμος Ματζουρίδης της Βουλιαγμένης. Η βράβευση έγινε από τον πρώην παίκτη και νυν τεχνική διευθυντή του ΝΟ Βουλιαγμένης Αρτίν Ελμισιάν.