Σπάνε το μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: Πορεία στην Καμάρα και γιγαντοοθόνη στην Τούμπα

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση για το αυριανό… ντοπάρισμα στους παίχτες ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κόντρα στον Άρη, το οποίο θα καθορίσει τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.

Στην ανακοίνωση, οι οπαδοί του «δικεφάλου» του Βορρά καλούν σε συγκέντρωση το μεσημέρι της Κυριακής, που θα πραγματοποιηθεί στην Καμάρα και στη συνέχεια όλοι μαζί θα κατευθυνθούν με τα πόδια προς το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας. Τέλος, άπαντες θα πάνε στην «Τούμπα» προκειμένου να παρακολουθήσουν τον σπουδαίο αγώνα μέσω γιγαντοοθόνης.

Ωστόσο, τα παραπάνω έρχονται σε αντιδιαστολή με τις ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία απαγόρευσε τις συναθροίσεις και τις πορείες από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, όπου θα ξεκινήσει το ματς, σε πολλές περιοχές της «συμπρωτεύουσας», μεταξύ των οποίων και τα ξενοδοχεία όπου διαμένουν οι αποστολές των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ:

«Η ώρα έφτασε. Αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία ποιος το πίστευε περισσότερο και ποιος το πίστευε λιγότερο. Αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία αν η διαιτησία μας έσφαζε μες τη χρονιά, ενώ τους άλλους τους έσπρωχνε.

Αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία ποιος είχε και πόσα παραρτήματα. Αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία ποιος παίκτης ήρθε το Γενάρη και ποιος παίκτης θα φύγει ή θα έρθει το καλοκαίρι. Αυτήν τη στιγμή ένα πράγμα μόνο έχει σημασία. Η ενότητα του οργανισμού Π.Α.Ο.Κ. απ’ τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο σε αυτό τον πλανήτη. Κάναμε μηχανοκίνητες σε όλα ματς που δεν είχαμε κόσμο στο γήπεδο, μιλήσαμε επανειλημμένα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, μιλήσαμε στη διοίκηση. Σκυλιάσαμε όλη τη χρόνια, γιατί πολύ απλά πιστέψαμε σε αυτή την ομάδα.

Και μας το ανταπέδωσε με το παραπάνω. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Τον Π.Α.Ο.Κ. εναντίον όλων πιο πραγματικό και αληθινό από ποτέ. ΠΑΟΚΤΣΗ ετοιμάσου έμεινε μια τελευταία μάχη και ήρθε η ώρα σου. Το χρωστάμε σε αυτούς που δεν είναι πια μαζί μας, το χρωστάμε σε αυτή την ομάδα, το χρωστάμε στους παππούδες μας που έχτισαν αυτόν τον τεράστιο σύλλογο μα πάνω απ’ όλα το χρωστάμε στον ίδιο μας τον εαυτό. Καλούμε όλο τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. μικρούς και μεγάλους, μπαμπάδες, μαμάδες και παιδάκια απ’ άκρη σ’ άκρη απ’ όλη την Ελλάδα. Καλούμε όλους τους ΠΑΟΚτσηδες της επαρχίας με λεωφορεία, βανάκια, τρένα, αεροπλάνα και οτιδήποτε άλλο. Καλούμε τον ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ. και την ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Όλοι την Κυριακή στις 15:30 το μεσημέρι στην Καμάρα για μια πορεία που θα μείνει στην ιστορία. Το ασπρόμαυρο τσουνάμι θα κατευθυνθεί με τα πόδια (μπορούν εννοείται να έρθουν με οχήματα άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή με μικρά παιδιά) προς το Makedonia Palace .

Προκειμένου να μας ακούσουν οι παίκτες μας και να μας νιώσουν δίπλα τους. Θα καταλήξουμε όλοι μαζί στην Τούμπα όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη. Εμείς είμαστε ο Βορράς και την Κυριακή η πόλη του Π.Α.Ο.Κ γιορτάζει. Δεν πρέπει να λείπει κανένας απ’ αυτήν τη γιορτή γιατί θα τη θυμόμαστε για πάντα».

Υ.Γ: Τσαλαπατήστε τους

Μετά τιμής,

Σύνδεσμοι φίλων Π.Α.Ο.Κ.