Συγκινημένος ο Μιχαηλίδης: «Είναι τα 40 του μπαμπά μου – Του είχα υποσχεθεί ότι θα φέρω το πρωτάθλημα»

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ιδιαίτερα συγκινημένος αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον πατέρα του που έφυγε από την ζωή πρόσφατα.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε το 4ο πρωτάθλημα στην ιστορία του, νικώντας με 1-2 τον Άρη.

Ο Μιχαηλίδης αφιέρωσε το πρωτάθλημα έντονα συγκινημένος στον πατέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματά του: “Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που παίζω, δεν άλλαξε κάτι για εμένα, ήμουν συγκεντρωμένος, είχα αυτό το κάτι και έδειξα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στα δύσκολα. Πιστεύω ότι το έκανα καλά, άδικη η κόκκινη, γιατί η πρώτη δεν ήταν. Άξιζε να μπει ο Κούλιε, γιατί έκανε καταπληκτική χρονιά. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ένα γκολ μας έβαλαν, που μπαίνει μία φορά στο τόσο, κλασικά συμβαίνουν αυτά σε εμάς”.

Για το αν είναι παιδικό όνειρο: “Σίγουρα είναι όνειρο, πέρασαν χρόνια για να ζήσω κάτι τέτοιο”.

Για το αν το αφιερώνει κάπου: “Πέρασα δύσκολα αυτόν τον καιρό με τον χαμό του πατέρα μου, το αφιερώνω σε αυτόν, ήταν μεγάλη και δύσκολη μέρα, γιατί σήμερα είναι τα 40 του μπαμπά, το αφιερώνω σε εκείνον”.

Για το πώς νιώθει για το γεγονός ότι παιδιά των ακαδημιών πρωταγωνιστούν στην πρώτη ομάδα“Δείχνει πολλά για τις ακαδημίες, σημαίνει πολλά, δουλεύονται σωστά τα παιδιά. Φαίνεται απ’ το γεγονός ότι ανεβαίνουν πολλά στην πρώτη ομάδα και πρωταγωνιστούν. Για το σημερινό πρωτάθλημα είχα υποσχεθεί στον πρόεδρο και τον πατέρα μου, που είχα πάει την Πέμπτη, ότι θα του το φέρω και θα τον κάνω χαρούμενο. Πιστεύω τα κατάφερα”.