Η αστυνομία του Αγρινίου δείχνει να είναι αρνητική στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ η ΕΠΟ κοιτάζει και άλλες επιλογές.

Τις τελευταίες ώρες, η υπόθεση της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας παίρνει νέες τροπές, με το Αγρίνιο να εμφανίζεται ως νέος υποψήφιος για τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Το γήπεδο αναμένονταν να φιλοξενήσει κοντά στους 3.000 οπαδούς, με την κάθε ομάδα να παίρνει από 1.000 προσκλήσεις και την ΕΠΟ τις υπόλοιπες.

Παρόλα αυτά, η αστυνομία Αγρινίου φαίνεται να είναι αρνητική στο ενδεχόμενο της διεξαγωγής του τελικού στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση και αναμένεται να γίνει κάποια συνάντηση μεταξύ των αρμοδίων, ο τελικός παραμένει στον αέρα.

Τόσο το Πανθεσσαλικό, το οποίο εχθές απέκτησε εκ νέου ελπίδες ως τόπος διεξαγωγής του τελικού, όσο και το Αγρίνιο παραμένουν στην λίστα των επιλογών της ΕΠΟ για την διεξαγωγή του τελικού. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να προκύψουν νέα για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου στις 24 Μαΐου.