Τελικός Κυπέλλου: Συνεχίζεται το σίριαλ, συζητήσεις για Λάρισα

Κυπέλλου

Η ΕΠΟ συζητάει με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο γήπεδο της Λάρισας, ωστόσο οι τοπικές αρχές δείχνουν δυσαρέσκεια.

Με τον χρόνο να περνάει και τον τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας να παραμένει στον αέρα, η ΕΠΟ δείχνει να κλείνει προς το AEL FC Arena. Αν και εχθές η Ομοσπονδία ανακοίνωσε το Πανθεσσαλικό ως το στάδιο του τελικού, η επιτροπή του σταδίου αρνήθηκε να παραχωρήσει το γήπεδο για την διεξαγωγή του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Αυτή την στιγμή βασικότερο υποψήφιο γήπεδο για την διεξαγωγή του τελικού δείχνει να είναι το γήπεδο της Λάρισας. Μάλιστα, η ΕΠΟ φαίνεται να ήρθε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του γηπέδου, Κωνσταντίνο Πηλαδάκη με σκοπό να γίνει επίσημη η κατοχύρωση του αιτήματος.

Το γήπεδο έχει χωρητικότητα 16.000 φιλάθλων και ακούγεται πως συζητιέται η φιλοξενία του κόσμου των δύο ομάδων στα δύο πέταλα. Ταυτόχρονα η ΕΠΟ εξετάζει και άλλες εναλλακτικές, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει επίσημο ακόμα.

Παρά την επιθυμία της ΕΠΟ, ο δήμαρχος Λάρισας, Αποστόλης Καλογιάννης, όταν ρωτήθηκε για τα δρόμενα, τόνισε πως δεν ερωτήθηκε ούτε η πόλη, αλλά ούτε οι τοπικές αρχές. Συγκεκριμένα η δήλωσή του ήταν η εξής: «Χωρίς να ρωτήσουν την πόλη και τη δημοτική αρχή, αποφασίζουν μέσω ενός ιδιώτη, ο οποίος πήρε δημοτική έκταση για να κατασκευάσει το γήπεδο. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τη δημοτική Αρχή. Δεν θα αφήσουμε να αποφασίσουν ερήμην της πόλης, φέρνοντας στη Λάρισα οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για να κάνουν αυτά που έκαναν το 2017 στο γειτονικό Βόλο».