Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης πως θα συνεχιστεί από την Τρίτη (21/11) η διάθεση των εισιτηρίων που έχει στην κατοχή του, για τον εκτός έδρας αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Europa League απέναντι στην Φράιμπουργκ.

Ο Ολυμπιακός έχει στην διάθεσή του 3000 εισιτήρια, η διάθεση ξεκίνησε την Δευτέρα 20/11 και οι πειραιώτες μέσω ανακοίνωσής τους ενημέρωσαν, πως η διάθεση θα συνεχιστεί και την Τρίτη 21/11.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του UEFA Europa League απέναντι στη Freiburg, που θα διεξαχθεί στο «Europa Park Stadion» την Πέμπτη 30/11/2023 στις 18:45 (τοπική ώρα), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:=

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Τρίτη 21/11 (10:00 – 17:30 ή έως την εξάντλησή τους), από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο κάρτας μέλους ή φιλάθλου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Γερμανία.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα μέλους ή φιλάθλου του, την ταυτότητα ή το διαβατήριο του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 29€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ”