Την Παρασκευή το βράδυ ο Παπ Αμπού Σισέ έπειτα από μια μακρά πορεία στους ερυθρόλευκους αποχώρησε με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό με προορισμό την Τούρκικη Αντάνα Ντεμίσπορ με την οποία και υπέγραψε συμβόλαιο συνολικής διάρκειας 3 ετών.

Ήταν το καλοκαίρι του 2017 όταν και ο Ολυμπιακός αποκτούσε τον νεαρό τότε Παπ Αμπού Σισέ από την Αζαξιό. Υπηρέτησε τους ερυθρόλευκους αδιάλειπτα για 6 χρόνια με ένα μόλις διάλειμμα έξι μηνών που αγωνίστηκε δανεικός στη Σεντ Ετιέν.Με την ερυθρόλευκη φανέλα κατέγραψε 151 συμμετοχές και 17 γκολ πανηγυρίζοντας 2 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδος.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από τους Πειραιώτες θέλησε να πει το δικο του αντίο

“Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γι’ αυτές τις έξι σεζόν στο πλευρό σας. Σας αφήνω με ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που αυτός ο σύλλογος μου έδωσε. Εδώ, ήταν δυνατόν να μεγαλώσω ως άνθρωπος και να εξελιχθώ ως παίκτης. Εδώ, είχα την υπερηφάνεια να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού δύο φορές. Εδώ, ανακάλυψα το πολύ υψηλό επίπεδο, την Ευρώπη και γνώρισα την πρώτη μου κλήση στην εθνική ομάδα για το Κόπα Άφρικα και το Μουντιάλ.

Ο “Βράχος” θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας, το έχετε αποδείξει ήδη σε εμένα και ξέρετε ότι θα είστε πάντα στη δική μου καρδιά. Φεύγω με αξέχαστες αναμνήσεις και όλα αυτά χάρη σε εσάς. Έξι χρόνια καθαρής αγάπης”.