Σε συνέντευξή του σε Κολομβιανό περιοδικό, ο Χάμες Ροντρίγκες μίλησε για την καριέρα του στον Ολυμπιακό, προχωρώντας σε κατηγορίες για ψευδείς φήμες και συνομωσία εναντίον του.

Ο Κολομβιανός σταρ, Χάμες Ροντρίγκες, έληξε άδοξα την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, το Απρίλιο, ωστόσο, όσα συνέβησαν στην διάρκεια της θητείας του στο Λιμάνι, εξακολουθούν να είναι αντικείμενο συζήτησης. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Semana” στην Κολομβία, με τίτλο «Τα μυστικά του Χάμες», ο 31χρονος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πέρασμά του από την Ελλάδα. Έκανε λόγο για συνωμοσία εναντίον του από στελέχη της διοίκησης, ενώ διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να επισκέπτεται στριπτιζάδικα, λέγοντας πως είχαν ως στόχο την λύση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά το απόσπασμα της συνέντευξης του Χάμες:

«Πάμε στις ιστορίες που έχουν ειπωθεί για σένα. Είναι αλήθεια πως όταν ήσουν στον Ολυμπιακό πήγαινες αρκετά συχνά σε στριπτιζάδικα;»

«Δεν πήγα ποτέ σε τέτοια μέρη. Και αν είχα πάει, γιατί να μην το έλεγα; Δεν έχω πρόβλημα. Οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε μπορεί να πάει σε τέτοια μαγαζιά. Δεν σας λέω ότι δεν έχω πάει ποτέ, γιατί έχω πάει. Αλλά στην Ελλάδα δεν πήγα»

«Δηλαδή αυτό που έγινε στην Ελλάδα ήταν ένα ψέμα;»

«Ναι. Ήταν σαν μια συνωμοσία από κάποιους ανθρώπους που είχαν τη δύναμη να κάνουν. Κάποιοι άνθρωποι που είχαν τη δύναμη να κάνουν μια εκστρατεία εναντίον μου»

«Ποιοι άνθρωποι;»

«Από την ομάδα. Είπαν ότι πήγαινα σε αυτά τα μέρη και ήταν όλα ψέματα»

«Μα ποιος; Οι παίκτες, ο προπονητής;»

«Λοιπόν, από τη διοίκηση. Νομίζω ότι το έχουν κάνει και έχουν μιλήσει με ανθρώπους για να με διώξουν. Αλλά δεν πήγα ποτέ σε εκείνα τα μέρη»

«Είναι περίεργο γιατί τα πήγαινες υπέροχα, σωστά;»

«Ναι, τα πήγαινα καλά, έκανα καλή σεζόν, και σωματικά ήμουν καλά. Όταν δεν εκτιμούν αυτό που έχω κάνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, είμαι ένα αρκετά ξεκάθαρο άτομο, με αρχές. Όταν δεν εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει, νιώθω άβολα. Δεν μου άρεσε. Στο τέλος αποφασίσαμε να λύσουμε το συμβόλαιο»