Αδέλφια Αντετοκούμπο: Μέτοχοι σε ομάδα του MLS

Ο Γιάννης μαζί με τα αδέλφια του, έχουν ξεκάθαρα αγαπηθεί από όλους στο μπασκετικό κοινό. Πλέον, δεν είναι απίθανο να τους αγαπήσει και το ποδοσφαιρικό, καθώς πήραν την απόφαση να επενδύσουν σε ομάδα του MLS.

Το κορυφαίο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, θα έχει την χαρά να φιλοξενεί τα αδέλφια Αντετοκούμπο, που είναι μέτοχοι της Νασβίλ. Εδώ και τέσσερα χρόνια, η ομάδα βρίσκεται στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης με τα αδέλφια του, πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Να θυμίσουμε ότι έχουν ακουστεί πολλές φορές ότι θα ήθελαν να επενδύσει σε μια ποδιά ομάδα. Ο Γιάννης δήλωση:

«Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αυτό ήταν το πρώτο άθλημα το οποίο ερωτεύτηκα στην Ελλάδα. Πάντα ονειρευόμουν να αποκτήσω μια ποδοσφαιρική ομάδα. Όταν εγώ και τα αδέρφια μου εξερευνήσαμε τη Νάσβιλ, ξέραμε ότι είναι μια ομάδα και μια πόλη με την οποία θέλαμε να εμπλακούμε. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος των “αγοριών με τα χρυσά” και ανυπομονώ να έρθω σύντομα σε ένα παιχνίδι στο Γκέοντις Παρκ».