Ολυμπιακός – Βόλος 5-0: Πεντάρα και ανάσα για την τρίτη θέση

Ολυμπιακός

Νίκη μετά από τρείς σερί ήττες για τον Ολυμπιακό, “σκορπίζοντας” τον Βόλο, ενώ κρατάει την απόσταση των τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ

Α’ Ημίχρονο

Αποτελεσματικός ήταν ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο. Μετά την πρώτη καλή ευκαιρία του Μπακαμπού, οι ερυθρόλευκοι σκόραραν στο 21ο λεπτό με τον Ντόι, έπειτα από το γέμισμα του Φορτούνη από εκτέλεση φάουλ, με τον Έλληνα αμυντικό να σκοράρει με προβολή, το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα. Λίγα λεπτά ο Κασάμι θα διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων, αλλά όλα τα λεφτά ήταν η ενέργεια του Βαλμπουενά, όπου με ποδιά στον Ταχάτο ξεσήκωσε όλο το γήπεδο, μοιράζοντας και την ασίστ (24′). Το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού σημείωσε στο 45′ ο Μπιέλ, ενώ στην ασίστ έδωσε πάλι ο Κώστας Φορτούνης. Η εικόνα του Βόλου δεν ήταν και η καλύτερη, έχοντας την καλύτερη ευκαιρία το σουτ του Ντέλετις στο 42ο λεπτό.

Β’ Ημίχρονο

Στο ίδιο τέμπο κυμάνθηκε και το δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός σημείωσε ακόμα δύο τέρματα στο 61′ και στο 68′, με Μπακαμπού μετά από πλασέ και με τον Ελ Αραμπί, προ ερχόμενος από τον πάγκο.