Η Athens Kallithea FC έστειλε διπλή επιστολή σε ΕΠΟ και Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας με την οποία στην πρώτη ζητά διαιτητές Super League στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας της, αλλά και της πρωτοπόρου της βαθμολογίας στον νότιο όμιλο, Κηφισιάς.

Στην δεύτερη επιστολή ζητά από την αρχιδιατητή Στιβ Μπένετ να παραστεί στο Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας στην Ηλιούπολη, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Η μάχη του τίτλου έχει φουντώσει και η Athens Kallithea FC απέχει μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα εξασφαλίσει την άνοδο στην Stoiximan Super League.

Στην πρώτη επιστολή σημειώνει:

“Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να ζητήσουμε από την επιτροπή σας, όπως στο εξής στα τρία (3) εναπομείναντα παιχνίδια των πρωτοπόρων ομάδων του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, ήτοι της ομάδας και της ΠΑΕ Α.Ε. Κηφισιά ορίζετε αξιολογημένους διαιτητές από τον πίνακα της Super League 1, προκειμένου να υπάρξει αντικειμενική και αξιοκρατική διαιτησία.

Λάβετε υπόψη οτι το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του και επιβάλλεται να υπάρξει αμεροληψία και τούτο μπορεί να επέλθει μόνο με τον ορισμό αξιολογημένων διαιτητών.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο σας, με την ευχή να το φέρετε εις πέρας με τον πιο αξιοκρατικό τρόπο”.

Στη δεύτερη επιστολή σημειώνει:

“Δια της παρούσας επιστολής η ATHENS KALLITHEA FX επιθυμεί την φυσική παρουσία του κ. BENNET STEFPHEN GRAHAM προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/6/2023 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος BETSSON SUPER LEAGUE 2, μεταξύ των ομάδων ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ATHENS KALLITHE FC.

Η παρουσία του BENNET STEFPHEN GRAHAM κρίνεται απαραίτητη, λόγω της σημαντικότητας του ανωτέρου αγώνα”.