Σήμερα Μ. Τετάρτη αναμένονταν η εισήγηση της αστυνομίας σχετικά με την διεξαγωγή του κυπέλλου Ελλάδας στο ΓΣΠ της Λευκωσίας παρόλα αυτά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα τα περιμέναμε με την Κυπριακή αστυνομία να μην ανάβει το πράσινο φως.

Έτσι παρά τις θετικές εισηγήσεις των ΕΠΟ και ΚΟΠ για την διεξαγωγή του τελικού του ελληνικού κυπέλλου στην Κύπρο η αστυνομία δεν έδωσε τη συγκατάθεση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία της Κύπρου:

Σχετικά με το πιο πάνω θέμα, η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει ότι δεν μπορεί να απαντήσει θετικά, στο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο. Το ζήτημα απασχόλησε έντονα τα αρμόδια τμήματα της Αστυνομίας από την πρώτη στιγμή, που το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας. Για το σκοπό αυτό, ζητήθηκαν επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την επικινδυνότητα της εν λόγω ποδοσφαιρικής συνάντησης. Οι πληροφορίες που λήφθηκαν είναι τέτοιες, που επιβάλλουν στην Αστυνομία, να μην συνηγορήσει στη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση της Αστυνομίας Κύπρου, λήφθηκε με μοναδικό γνώμονα τη διατήρηση της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών”.