Κοτάρσκι: «Θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε στην έδρα του Παναθηναϊκού και να πάρουμε την πρόκριση»

  • 0
  • 4 views

Με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, ο Κοτάρσκι προέβη σε δηλώσεις.

 

Μπορεί να γνώρισε την ήττα η ομάδα του, όμως ο Κοτάρσκι θεωρεί ότι είναι ικανοί να πάνε στην Αθήνα και να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό. Αναλυτικά όλα όσα είπε στη κάμερα της Cosmote TV: «Δεν χρειάζεται να είμαστε νευρικοί μετά το σημερινό παιχνίδι, ούτε να το δραματοποιούμε ιδιαίτερα, έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούμε να πάμε να παίξουμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και να τις κερδίσουμε, δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός. 

 

Ήταν ένα καλό και δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, υπήρχαν ευκαιρίες αλλά νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάμε στον επαναληπτικό και να πάρουμε την πρόκριση, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό.

 

Δεν θεωρώ ότι κάναμε κακό παιχνίδι, κυριαρχήσαμε, είχαμε πολλές στιγμές για να σκοράρουμε. Ο Παναθηναϊκός ήρθε εδώ με πρώτο στόχο να μην χάσει και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Κι εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε στην έδρα του Παναθηναϊκού και να πάρουμε την πρόκριση».