Και επίσημα δίχως την παρουσία οπαδών θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, με την απόφαση της ΕΠΟ, μετά από συνεδρία μεταξύ παραγόντων ΠΑΟ – Άρη.

Μετά από σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, πάρθηκε η απόφαση, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία οπαδών, στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς τους φίλους των δύο ομάδων, καθώς το γήπεδο δεν πληροί τις προαπαιτούμενες προϋποθέσεις.

Με την ολοκλήρωση της σύσκεψης, η οποία διήρκησε μιάμιση ώρα, ο κ. Μπαλτάκος προχώρησε σε δηλώσεις, σχετικά με την απόφαση και τις προϋποθέσεις που δεν πληροί το γήπεδο της Μαγνησίας. Συγκεκριμένα είπε:

«Έγινε μια σύσκεψη σήμερα. Σε αυτή την σύσκεψη πήραμε αποφάσεις. Το πρώτο που πρέπει να πούμε είναι πως η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρεί την προκήρυξη. Όταν υπάρχει ομάδα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο τελικός γίνεται στον Βόλο. Ο Άρης δεν δέχεται να παίξει στο ΟΑΚΑ. Αφού δεν συμφωνούν οι ομάδες, πάμε στον Βόλο που λέει η προκήρυξη αλλά πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις. Αν δεν τηρηθούν μέχρι ένα χρονικό σημείο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε επιφυλάξεις ακόμη και με τον κόσμο λόγω επεισοδίων που μπορούν να συμβούν. Ο δήμαρχος Βόλου δέχεται με περίπου 11.000 φιλάθλους. Τώρα δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Σήμερα η απόφαση είναι: Στον Βόλο ο τελικός χωρίς οπαδούς. Αν αλλάξουν οι προϋποθέσεις θα το δούμε. Θα πρέπει το γήπεδο του Βόλου να βελτιωθεί βάσει νόμου, σύντομα όμως για προλάβουμε και εμείς να αλλάξουμε απόφαση»

Στην συνέχεια, ερωτήθηκε για την επιλογή του ΟΑΚΑ ως τόπο διεξαγωγής του τελικού, στην οποία απάντησε:

«Σας είπα για το ΟΑΚΑ. Ο Άρης δεν δέχεται να παίξει εκεί που το χρησιμοποιούσε σαν έδρα ο Παναθηναϊκός. Η ΕΠΟ ασφαλώς μπορεί να συνδράμει οικονομικά για να βελτιωθεί το Πανθεσσαλικό»

Στην περίπτωση αλλαγής των δεδομένων, η εισήγηση της ΕΠΟ είναι να διεξαχθεί ο αγώνας με 11.000 κόσμο, ωστόσο ο Παναθηναϊκός εξέφρασε την δυσαρέσκειά του, μέσω του ισχυρού του άνδρα, Γιάννη Αλαφούζου, λέγοντας πως «Καλύτερα κεκλεισμένων παρά με τόσο λίγο κόσμο».

Νωρίτερα την Πέμπτη (28/03), ξεκίνησε η σύσκεψη σχετικά με την απόφαση του τόπου διεξαγωγής του μεγάλου τελικού, στην οποία παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ο διευθυντής Γιώργος Ντιζές και ο  υποδιευθυντής, Θανάσης Κουλούρης. Αργότερα κατέφτασαν και ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος και ο Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και ο ιδιοκτήτης του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ομάδας Παναγιώτης Μπιλίρης.