ΑΕΚ

Παρόλο που η ΑΕΚ κέρδισε τον Ατρόμητο στο παιχνίδι που έγινε πριν 2 ημέρες εντός του αγωνιστικού χώρου, η Ένωση θέλει να κερδίσει και τη δίκη την οποία φαίνεται να μην μπορεί να κερδίζει στην Ελλάδα, σχετικά με τα δοκάρια που οδήγησαν στην αναβολή και επανάληψη του παιχνιδιού.

Έτσι λοιπόν η νομική ομάδα της ΑΕΚ θα προσφύγει στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο του CAS όπου θα αναζητήσει τη νομική δικαιοσύνη που δε βρήκε στην Ελλάδα παρόλο που το παιχνίδι εντός του αγωνιστικού χώρου, βρήκε τους κιτρινόμαυρους νικητές.

Η Ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΚ έλαβε ήδη εντολή από τη διοίκηση να προχωρήσει στην κατάθεση προσφυγής στο CAS για το δικαστικό σκάνδαλο με την υπόθεση των κοντών δοκαριών στο Περιστέρι.

Για την ΑΕΚ είναι θέμα αρχής και δικαιοσύνης να καταδειχθεί το μέγεθος του νομικού και δικαστικού σκανδάλου και να έρθουν στο φως το βρώμικο παρασκήνιο, οι άνωθεν παρεμβάσεις και οι πολιτικές πιέσεις που οδήγησαν στις δύο αποφάσεις – εκτρώματα. Η ΑΕΚ θα παρουσιάσει τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της, καταδεικνύοντας ρόλους και ευθύνες για την δικαστική και νομική εκτροπή που συντελέστηκε και για τις εξωθεσμικές παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης.

Η νίκη μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήδη συντελέστηκε κι αποδόθηκε η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Απομένει όμως να αποδοθεί δικαιοσύνη και μέσα στις δικαστικές αίθουσες και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι και οι συνεργοί τους για την υπόθεση «βρώμικα δοκάρια».

Γιατί η ατιμωρησία στις κάθε λογής παραβάσεις, καθώς και η επικράτηση των δυνάμεων του σκότους, κάθε άλλο παρά βοηθούν στην προσπάθεια κάθαρσης στον χώρο του ποδοσφαίρου. Μια κάθαρση για την οποία σταθερά μάχεται και θα συνεχίσει να μάχεται η ΠΑΕ ΑΕΚ. Δε θα επιτρέψουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο να κυλιέται στον βούρκο της ανυποληψίας. Δεν θα επιτρέψουμε κάποιοι να θέλουν να κάνουν τη νύχτα μέρα κατά το δοκούν.

Νίκη στα γήπεδα! Νίκη στις δικαστικές αίθουσες! Νίκη παντού!