Με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια, ο Αϊτόρ αναφέρθηκε στο πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πέρσι.

Ο Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Παναιτωλικό, με τον Μπερνάρ να είναι ο αστέρας που ξεχώρισε για το “Τριφύλλι”, ωστόσο ο Αϊτόρ κατάφερε να επιστρέψει στα γκολ, με το πέναλτι που εκτέλεσε στο 86ο λεπτό. Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη την περασμένη σεζόν και τον άφησε “εκτός” για το μεγαλύτερο μέρος της. Με τον Σπόραρ να δίνει την εκτέλεση του πέναλτι στον Ισπανό, ο Αϊτόρ σκόραρε για πρώτη φορά μετά από τον Οκτώβριο του 2022.

Ο 27χρονος επιθετικός μίλησε για την σημασία αυτού του τέρματος και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ευχαριστώντας τον κόσμο για την στήριξή του, σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ένα πολύ ξεχωριστό γκολ. Μερικές φορές δεν καταλαβαίνουμε γιατί η ζωή μάς βάζει σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά πάντα πρέπει να παλεύουμε για να βγούμε από αυτές. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης καθημερινά»