Η ομάδα του Βόλου βρίσκεται στην ελίτ του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καθώς θα φιλοξενήσει τις καλύτερες ομάδες της χώρας τη φετινή χρονιά και έβγαλε ανακοίνωση για τα εισιτήρια των αγώνων.

Όπως γράφεις στην ανακοίνωση οι Βολιώτες, θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια διαρκείας μόνο για τους αγώνες των πλέι οφ, ενώ θα εκδοθούν εισιτήρια στους 4 από τους 5 αγώνες(ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ) ενώ με τον Άρη θα έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν τον αγώνα, μόνο όσοι έχουν εισιτήρια διαρκείας.

Η Ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Κυκλοφορούν εισιτήρια διαρκείας για τα πλέι οφ

Η ΠΑΕ Βόλος, εν όψει των αγώνων πλέι οφ όπου θα συμμετέχει η ομάδα μας, ενημερώνει τους φιλάθλους της τα κάτωθι:

Από σήμερα Δευτέρα (6-3) θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα αφορούν τις πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις των πλέι οφ (ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Αρης)

Τα εισιτήρια διαρκείας θα κοστίζουν 90 ευρώ και θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ.

Οι φίλαθλοι του Βόλου όπου είναι ήδη κάτοχοι διαρκείας δεν έχουν καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση και τα διαρκείας τους ισχύουν κανονικά και για τους αγώνες των πλέι οφ, επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο την έως τώρα στήριξή τους στην ομάδα

Τέλος, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι στον αγώνα με τον Άρη, ΔΕΝ θα εκδοθούν εισιτήρια και δικαίωμα εισόδου στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.”