Κούγιας

Ως δικηγόρος του Ατρόμητου παρουσιάστηκε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση που απασχολεί τους πάντες τις τελευταίες ημέρες.

Η τύχη του αγώνα του Ατρόμητου και της ΆΕΚ όπου ο διαιτητής της αναμέτρησης μετά από υπόδειξη της ΑΕΚ, μέτρησε τα τέρματα και αποφάσισε να μη διεξαχθεί ο αγώνας.

Στην υπόθεση της εκδίκασης για να υπερασπιστεί τη μεριά του Ατρόμητου, βρέθηκε και ο γνωστός σε όλους δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας ο οποίος έκλεψε για άλλη μια φορά την παράσταση.

Σε αυτό που στάθηκε ο Κούγιας είναι πως ο διαιτητής είχε δόλο και επηρεάστηκε από την ΑΕΚ για την τελική απόφαση, καθώς δεν επιτρέπεται καμία μέτρηση με μεζούρα διότι μπορεί να είναι λανθασμένη.

Για αυτό το λόγο η ομάδα θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατά των υπαιτίων, ενώ δεν παράληψη να προσθέσει σε αυτούς και τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Αυτό που τόνισε ο Κούγιας επίσης είναι πως ο διαιτητής της FIFA έπρεπε να έχει λέιζερ για μέτρηση αλλά και έτσι είναι ασαφές το σε πιο τέρμα χρειάζεται βελτίωση και πιο από τα δύο έχει τη διαφορά των εκατοστών που αναφέρει.

Από μεριάς της η ΑΕΚ αναφέρει ξεκάθαρα πως απλά υπέδειξε στον διαιτητή και πως η γηπεδούχος ομάδα έχει την ευθύνη για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Παρόντες βρέθηκαν και άνθρωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού όπου υποστήριξαν τον Ατρόμητο και δε θεωρούν δίκαιο το πρωτάθλημα να μην κριθεί από τους πρωταγωνιστές του. Τους ποδοσφαιριστές!