Την Παρασκευή (03/11), στις 15:30 θα γίνει η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για τις ποινές που το δόθηκαν για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι των αιωνίων.

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει έφεση για την απόφαση που πάρθηκε από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League και αναμένεται να γίνει εκδίκασή της την Παρασκευή (03/11), στις 15:30. Οι ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όταν μια κροτίδα έσκασε δίπλα στον Χουάνκαρ, με αποτέλεσμα ο παίκτης να αποχωρήσει τραυματίας και το παιχνίδι να διακοπεί.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε την Παρασκευή (27/10), με το παιχνίδι να πηγαίνει στο Τριφύλλι και οι ερυθρόλευκοι να δέχονται αφαίρεση ενός βαθμού καθώς και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Οι Πειραιώτες δεν έμειναν ευχαριστημένοι με την απόφαση που πάρθηκε και άσκησαν άμεσα έφεση. Ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο Γ. Καραϊσκάκης, την Κυριακή (05/11), οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να έχουν τους οπαδούς στο πλάι τους, ενώ αναμένεται την Τετάρτη (01/11) να ξεκινήσει η διανομή των εισιτηρίων, μολονότι ο Ολυμπιακός παραμένει τιμωρημένος.