Μετά την παραίτηση του Τόλη Τερζή από τον πάγκο του Άρη, ο Άκης Μάντζιος δείχνει να είναι ο βασικότερος υποψήφιος για τον πάγκο των κιτρινόμαυρων.

Μετά την ήττα από την Λαμία, ο προπονητής του Άρη, Τόλης Τερζής παραιτήθηκε από τον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό στο Κόνφερενς Λιγκ, από την Ντιναμό Κιέβου, δυσκόλεψαν την θέση του Έλληνα τεχνικού και η σημερινή ήττα, με 1-0 από την Λαμία, οδήγησε στην απομάκρυνσή του.

Βασικός υποψήφιος για την αντικατάστασή του Τερζή, δείχνει να είναι, ο πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και του Άρη, μεταξύ άλλων Άκης Μάντζιος. Ο 53χρονος τεχνικός βρίσκονταν στον πάγκο του Άρη για την περίοδο 2020-2022 και την σεζόν 2020-21 βοήθησε την ομάδα να τερματίσει στην 3η θέση, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση του συλλόγου, τα τελευταία 40 χρόνια. Τον Φεβρουάριο του 2022 απομακρύνθηκε από την ομάδα, ωστόσο η εμπειρία του με τον σύλλογο, τον καθιστά τον επικρατέστερο υποψήφιο για την θέση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».