Γκιντογάν: «Δεν έχουμε δικαιώσει τους εαυτούς μας στα πρόσφατα τουρνουά»

  • 0
  • 2 views

Ο Ιλκάι Γκιντογάν παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA εν όψει της πρεμιέρας του Euro 2024.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είμαστε σίγουροι. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, γεμάτοι ποιότητα και υπάρχουν πολλές δυνατότητες στην ομάδα αρκεί να τις παραδώσουμε τώρα. Δεν έχουμε δικαιώσει τους εαυτούς μας στα πρόσφατα τουρνουά. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να επωφεληθούμε κάπως από την ευφορία στην πατρίδα μας και την υποστήριξη των φιλάθλων, και αυτό να μας παρασύρει. Αλλά ξέρουμε ότι πρέπει πρώτα να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των φιλάθλων μας στο γήπεδο. Αν το κάνουμε, νομίζω ότι θα πάμε πολύ μακριά."

Για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν : " Έχει ξεκάθαρες ιδέες για το τι θέλει, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει μια ηρεμία για το πώς αντιμετωπίζει το προπονητικό τιμ την ομάδα και υπάρχει η αίσθηση ότι έχουν εμπιστοσύνη στους παίκτες, κάτι που αντανακλά καλά σε εμάς. Ξέραμε ότι δεν θα πάνε όλα τέλεια, ξέραμε ότι θα κάνουμε λάθη, αλλά πάντα νιώθαμε ότι ο προπονητής ήταν ακριβώς πίσω από την ομάδα. Έχουμε το σωστό στήσιμο και είμαστε σε θέση να παράγουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που έχει σε εμάς."

Για το ματς της πρεμιέρας της Γερμανίας απέναντι στην Σκωτία : "Το να παίξεις ένα EURO στη χώρα σου είναι μια ευκαιρία που σου δίνεται μια φορά στη ζωή, οπότε προφανώς είναι πραγματικά ξεχωριστό. Ξέρουμε επίσης ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Σκωτία. Έχουν πολλή ποιότητα, πολλά αστέρια από την Premier League, οπότε θα είναι μια πρόκληση, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση. Γνωρίζουμε τις ικανότητές μας και τις δυνατότητες της ομάδας. Αν παίξουμε, αν οι οπαδοί είναι επίσης πίσω μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα την ημέρα έναρξης και ελπίζουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. "