Κ19 Ολυμπιακός – Κ19 Ναντ: Ραντεβού με την ιστορία

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Ναντ στην Νιόν, θέλοντας να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του UEFA Youth League.

Θέλοντας να ακολουθήσει το παράδειγμα της πρώτης ομάδας, η Κ19 του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Ναντ για τον μεγάλο ημιτελικό του Youth League στην Νιόν, με έπαθλο μια θέση στον τελικό της Δευτέρας (22/04).

Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έχουν ήδη γράψει ιστορία, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης τις Ίντερ, Λανς και Μπάγερν Μονάχου και θέλουν να γίνουν η πρώτη ελληνική ομάδα που φτάνει στον μεγάλο τελικό και κατακτάει το τρόπαιο.

Μια ομάδα με λαμπρά αστέρια του μέλλοντος, αν καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της γαλλικής Ναντ, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μίλαν – Πόρτο, με το παιχνίδι να γίνεται αργότερα μέσα στην μέρα (19/04, 19:00).

Ο Συλαϊδόπουλος θα βασιστεί στα ταλέντα που τον έφεραν μέχρι αυτό το σημείο, με τον Χαράλαμπο Κωστούλα να ηγείται της ομάδας, ενώ κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο ηρωικός Άντζελο Σίνα.

Οι Ενδεκάδες

Ολυμπιακός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές, Κουτσογούλας, Μπάκουλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης, Παπακανέλλος, Πνευμονίδης, Χ. Κωστούλας

Αναπληρωματικοί:Έξαρχος, Λιατσικούρας, Λώλης, Τανούλης, Δάμα, Παναγάκος, Γατόπουλος

Ναντ (Στεφάν Μορό): Μαμπόν, Ακαπαντί, Ντιγκάρ, Μουάμπα, Γκοτιέ, Γκόμες, Γκιρασί, Ταμπιμπού, Ενζιτά, Μαφουμπί