Ντάνι Άλβες: Βραζιλιάνικο περιοδικό πλήρωσε την εγγύηση ύψους 1 εκατομμυρίου

Λίγες ημέρες αφότου ο Ντάνι Άλβες βγήκε από την φυλακή, αποκαλύφθηκε πως ένα βραζιλιάνικο περιοδικό ήταν εκείνο που ανέλαβε να καταβάλλει την εγγύηση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ήδη, ο 40χρονος πρώην άσος της Μπαρτσελόνα εξέτισε 14 μήνες ποινής όντας σε φυλακή από τις 20 Ιανουαρίου 2023, με το Ανώτατο Δικαστήριο της Βαρκελώνης να βγάζει απόφαση στις 20 Μαρτίου 2024 για την προσωρινή αποφυλάκισή του ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό και τον ίδιο να βγαίνει στις 25 Μαρτίου από τη φυλακή Brians 2.

Κατά τη διάρκεια παρουσίας της στην τηλεοπτική εκπομπή “Fiesta” του καναλιού “Telecinco”, η δημοσιογράφος Μαρίσα Μαρτίν Μπλάθκεθ, έδωσε την είδηση: ότι ο άνθρωπος που έσωσε τον πρώην σταρ της Μπρτσελόνα είναι ένα βραζιλιάνικο περιοδικό.

“Το περιοδικό, γνωστό στη Βραζιλία, κάνει ρεπορτάζ για σημαντικούς ανθρώπους στη Βραζιλία, αλλά και διεθνώς και το έκανε με αντάλλαγμα ένα ρεπορτάζ”, τόνισε η δημοσιογράφος, για να αποκαλύψει πως ο Άλβες δέχτηκε ως αντάλλαγμα να δώσει σε αυτό το περιοδικό την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη μετά από τη φυλάκισή του, με τη συνέντευξη να γίνεται με μορφή ντοκιμαντέρ.