Ο Έλληνας στόπερ μας παρουσιάστηκε στο στερέωμα χάρη στον μεγάλο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος εμπιστεύθηκε τον Δημήτρη Κεραμίτση δίνοντας του το ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι φέτος με την Ρόμα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τον είχε δει από τις ακαδημίες της ομάδας και έτσι λόγω των καλών εντυπώσεων που είχε αφήσει του έδωσε την ευκαιρία. Ο Έλληνας στόπερ την άρπαξε και φέτος έχει πάρει κάποιες συμμετοχές στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Μαζί με τις καλές του εμφανίσεις στην εθνική παίδων οι συναγερμοί από το εξωτερικό για ακόμη έναν Έλληνα αμυντικό, με δύο ομάδες του Βελγίου να έχουν ρίξει τα βλέμματα τους πάνω του. Αυτές είναι η Ρόγιαλ Αντβέρπ και η Σταντάρ Λιέγης.

Οι δύο ομάδες από το Βέλγιο κοιτάνε τον Έλληνα και φαίνεται να σκέφτονται να κάνουν κάποια επίσημη πρόταση για να του αποσπάσουν την υπογραφή, σίγουρα έχοντας ως όπλο το γεγονός πως θα του δώσουν και παραπάνω λεπτά συμμετοχής. Ο Κεραμίτση ξεκίνησε την καριέρα στις ακαδημίες της Έμπολι πριν μετακομίσει στην αιώνια πόλη το 2021.

Μένει να δούμε αν οι δύο ομάδες θα κάνουν το ενδιαφέρον τους πραγματικό και κινηθούν για τον Έλληνα με επίσημη πρόταση το καλοκαίρι.