Μπολονια και Γιουβέντους αναμετρήθηκαν για την 32η αγωνιστική της Serie A σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομαδες. Η Μπολόνια άνοιξε το σκορ στο 7′ με πέναλτι του Ορσολινι και η Γιουβέντους ισοφάρισε με τον Μιλικ στο 60′.

Με την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου η Γιουβέντους είχε τη περισσότερη κατοχή του παιχνιδιού αλλά δε μπορούσε να βρει ανοιχτούς χώρους εξαιτίας της πολύ καλή αμυντικής λειτουργίας της Μπολόνια. Νωρίς όμως στο 7′ ο Ντανίλο αφού ανέτρεψε τον Ορσολινι, εκείνος πήγε στην άσπρη βούλα και δεν αστόχησε. Ετσι έγινε το 1-0. Μετα από αρκετή ώρα αφού η ομάδα του Αλεγκρι δυσκολευόταν να βρει ευκαιρίες ο Φατζιολι στο 26′ έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες να ισοφαρίσει νωρίς στο παιχνίδι αλλά αυτό ο Σκοπουρσκι δε το επέτρεψε. Δεν άργησε όμως να έρθει και η σειρά των Μπιανκονερι να πάρουν πέναλτι αφού ο Λουτσουμι ανέτρεψε τον Μιλικ αλλά ο Πολωνός με ένα κάκιστο πέναλτι δε κατάφερε να ισοφαρίσει. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Λοκατελι ύστερα από τη πάσα του Κιεζα δε σουτάρε μέσα στη μικρή περιοχή του Σκοπουρσκι και έτσι πήγε μια άλλη χαμένη ευκαιρία για τη Γιουβέντους. Επίσης και η Μπολόνια στο 45+1 με τον Μπάροου να χάνει δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες για να διπλασιάσει το προβάδισμα.

Η Μπολόνια αντέδρασε στις ευκαιρίες της Γιουβέντους νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο αλλά χωρίς κάποια ιδιαίτερη αξία αφού ήταν εκεί ο Ζεσνι. Στο 60′ οι αλλαγές του Αλεγκρι έδωσαν ενέργεια στην ομάδα και με ένα σλάλομ του Ιλινγκ, ο Μιλικ εκμεταλλεύτηκε τις κοντρες και ισοφάρισε με ένα δυνατό αριστερό σουτ. Και οι δύο ομάδες μέχρι το τέλος του παιχνιδιού είχαν τεράστιες χαμένες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη και έτσι το παιχνίδι παρέμεινε στο 1-1.