Νάπολι: Ματσάρι ο νέος προπονητής των “παρτενοπέι”

Η δεύτερη θητεία του Βάλτερ Ματσάρι στην Νάπολι είναι γεγονός, με τους παρτενοπέι να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με το συμβόλαιό του να εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Η Νάπολι βρήκε τον νέο της προπονητή. Μάλιστα, πρόκειται για επιστροφή στον πάγκο των πρωταθλητών, με την άφιξη του Βάλτερ Ματσάρι να προαναγγέλλεται από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις το απόγευμα της Τρίτης (14/11) και να ακολουθεί η ανακοίνωση της συμφωνίας λίγα λεπτά αργότερα από του επίσημους λογαριασμούς των παρτενοπέι στα social media.

Ο Ματσάρι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της σεζόν. Η Νάπολι είχε μπει σε συζητήσεις και με τον Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος ωστόσο ζητούσε διετή συνεργασία (μέχρι το 2025), κάτι που δεν επιθυμούσε ο Ντε Λαουρέντις.

Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Ματσάρι στον πάγκο της Νάπολι, με την πρώτη του να είναι έχει διάρκεια τεσσάρων ετών, από τον Οκτώβριο του 2009 ως το καλοκαίρι του 2013 όπου και οδήγησε τους Ναπολιτάνους τη σεζόν 2012-13 στην 2η θέση που ήταν τότε το καλύτερο πλασάρισμά τους για 20 ολόκληρα χρόνια.