Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια της Γιουβέντους και από τα πρώτα βιολιά της ομάδας. Ο Σέρβος μετακόμισε πέρσι τον χειμώνα στην Μεγάλη κυρία από την Φιορεντίνα με ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια. Ομως μετά την μειώσει τον 15 βαθμών και την άσχημη οικονομική κατάσταση της ομάδας λόγω αυτού φαίνεται πως έχει βγει στο σφυρί. Με πολλές ομάδες να τον γλυκό κοιτάζουν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. 

Ο ίδιος φαίνεται όμως πως σε συζήτηση με τον μάνατζερ του, έχει την επιθυμία να μετακομίσει στην Μαδρίτη για λογαριασμό της μεγάλης Ρεάλ. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της As. Το ισπανικό μέσο συμπληρώνει πως η Γιούβε δεν θα δώσει για λίγα χρήματα τον παίκτη κοστολογώντας τον στα 90 εκατομμύρια ευρώ!! Ενα σίγουρα τεράστιο ποσό. Βέβαια εκεί φαίνεται πως η Βασίλισσα έχει μια δυσκολία αφού έχει ως πρώτη της προτεραιότητα τον Τζουντ Μπέλινγκαμ της Ντόρτμουντ που σίγουρα και αυτός θα κοστίσει κοντά στα ίδια χρήματα.

Με την Γιουβέντους να έχει ανάγκη τα χρήματα αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή με την Ρεάλ θα κοιτάξει άλλου για να διαπραγματευτεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει και αυτή τον παίκτη στην λίστα της. Με τον Ερίκ Τεν Χακ μα φαίνεται πως έχει εισηγηθεί στην διοίκηση για τον παίκτη. Το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι θα έχουμε πολύ μεγάλη κινητικότητα γύρω από το όνομα και ίσως να μην είναι μόνος παίκτης της Γιούβε που θα αποχωρήσει από τα αστέρια της.