Οι δύο Ιταλοί δεν είχαν την καλύτερη σχέση μετά την δεύτερη θητεία του Σπαλέτι στη Ρόμα, όμως αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τα μίση.

Οι Λουτσιάνο Σπαλέτι και Φραντσέσκο Τότι δεν είχαν την καλύτερη σχέση τα τελευταία έξι χρόνια, όμως όλα άλλαξαν μετά την συνάντηση των δύο έξω από παιδικό νοσοκομείο το βράδυ της Πέμπτης (16/11). Οι δύο άντρες αποφάσισαν να βάλουν τέλος στα μίση και να “τα βρουν” μεταξύ τους αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον.

Οι δύο Ιταλοί συνεργάστηκαν πρώτη φορά την περίοδο 2005-2009 στην πρώτη θητεία του Σπαλέτι στην Ρόμα. Ωστόσο τα πράγματα ήταν διαφορετικά κατά το σύντομο πέρασμα του Σπαλέτι από την ομάδα του Τότι την σεζόν 2016-17. Ο βετεράνος αρχηγός της Ρόμα είδε τον χρόνο του να μειώνεται, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια κόντρα που εξελίχθηκε σε έχθρα.

Έξι χρόνια μετά, ο ομοσπονδιακός της Ιταλίας έδειξε πρόθυμος να παύσει αυτό το μίσος, με τον Τότι να ακολουθεί. Μιλώντας για την συμφιλίωση τους, ο Σπαλέτι είπε: «Όπως είπε κάποιος, τα πράγματα πρέπει να γίνονται για τους άλλους και όχι για εμάς και επειδή πολλοί χάρηκαν με αυτή τη συμφιλίωση, ήταν ωραίο να το κάνουμε μπροστά στα παιδιά. Στην πραγματικότητα ποτέ δεν μαλώσαμε, πάντα σεβόμασταν ο ένας τον άλλον, σε μια εποχή όπως αυτή που οι μεγάλοι μαλώνουν συχνά, αυτή η αγκαλιά μπροστά στα παιδιά μπορεί να είναι ένα μήνυμα για ένα καλύτερο μέλλον».

Από την πλευρά του ο Φραντσέσκο Τότι δήλωσε: «Η αγκαλιά είναι δευτερεύουσα, αυτή ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τα παιδιά. Δεν είπαμε τίποτα συγκεκριμένο μεταξύ μας, ένα βλέμμα, μια αγκαλιά ήταν αρκετά. Πάντα έλεγα ότι η σχέση μας ξεπερνούσε το ποδόσφαιρο».

Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker