Τούντορ: «Η Λάτσιο είναι μεγάλη ομάδα – Λίγοι δεν θα ήθελαν να την προπονήσουν»

Ο Ίγκορ Τούντορ αναφέρθηκε για την νέα του ομάδα, την Λάτσιο που πρόσφατα ανέλαβε μετά την απομάκρυνση του Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Τούντορ παρουσιάστηκε ως προπονητής της Λάτσιο και στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μίλησε για την νέα του πρόκληση, τον Ιμόμπιλε αλλά και πολλά ακόμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όταν ήρθα βρήκα μισή ομάδα επειδή υπάρχουν παίκτες που συμμετέχουν στις εθνικές ομάδες αλλά η πρώτη εντύπωση που μου έμεινε είναι καλή.

Υπάρχει κουλτούρα για δουλειά και θα πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια στον προκάτοχό μου. Η Λάτσιο είναι σημαντική ομάδα, λίγοι προπονητές στον κόσμο δεν θα ήθελαν να την προπονήσουν.

Στο γυμναστήριο της Λάτσιο υπάρχει μία επιγραφή που λέει: “Δεν είναι η θέληση για τη νίκη αλλά η θέληση για την προετοιμασία για τη νίκη”. Εγώ καταλαβαίνω από την προπόνηση ποιος έχει τη θέληση να προετοιμαστεί για τη νίκη.

Δεν με ενδιαφέρει το συμβόλαιο. Εγώ ζω για το παρόν και τη δουλειά. Εάν πάμε καλά, θα παραμείνουμε και θα προχωράμε μαζί. Οφείλουμε να σκεφτόμαστε το παρόν.

Για τον Τσίρο δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ. Υπάρχει μεγάλη αγάπη από όλους τους τιφόζι της Λάτσιο απέναντί του. Είναι ένα παιδί που παίζει με την καρδιά του. Τον βλέπω να έχει μεγάλη διάθεση, είναι ο αρχηγός.

Όταν ήμουν παίκτης, υπήρχε πιθανότητα να ερχόμουν ως δανεικός εδώ. Εδώ έγραψε ιστορία ο πολύ καλός μου φίλος, Μπόκσιτς.

Δεν φανταζόμουν πως θα έρθω κάποια στιγμή εδώ για να προπονήσω, όμως τώρα βρίσκομαι εδώ και είμαι πολύ ευτυχισμένος για αυτό».