Χουάν Μούσο: Φεύγει από την Αταλάντα το καλοκαίρι - Οι τρείς ενδιαφερόμενοι

  • 0
  • 7 views

Ο 29χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να αποχωρήσει από το Μπέργκαμο το καλοκαίρι έχοντας χάσει την φανέλα βασικού, και τρείς ομάδες της Serie A ενδιαφέρονται για την περίπτωση του.


Πιο συγκεκριμένα, ο Καρνεσέκι ο οποίος είναι προϊόν των ακαδημιών της Αταλάντα, έχει καταφέρει μετά από τους δανεισμούς του τα προηγούμενα χρόνια σε Τραπάνι και Κρεμονέζε να ρίξει τον Μούσο στην ιεραρχία της ομάδας, με τον Αργεντινό τερματοφύλακα να μετράει μόλις 1 συμμετοχή από την αλλαγή του έτους και μετά (ο Καρνεσέκι αυτή τη σεζόν έχει 16 εγχώριες συμμετοχές και μία ευρωπαϊκή, ενώ ο Μούσο έχει 11 εγχώριες συμμετοχές και 5 ευρωπαϊκές).

Έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι ο 29χρονος ο οποίος ήτανε βασικός τις δύο προηγούμενες σεζόν να αφήσει το Μπέργκαμο το καλοκαίρι, με τις ενδιαφερόμενες ομάδες σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό insider, Νικολό Σκίρα, να είναι η Ρόμα, η Τορίνο και η Μόντσα.

Ακόμη δεν έχει υπάρξει κάτι προχωρημένο με κάποια από τις τρείς ομάδες, και αναμένεται να υπάρξουν κι άλλοι μνηστήρες για τον Αργεντινό.