Ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη, σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε τον Αύγουστο, μετά την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Ουντινέζε και κινδυνεύει με διετή τιμωρία.

Η δεύτερη θητεία του Πολ Πογκμπά στην Γιουβέντους εξελίσσεται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γαλλία το 2018, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, μετά την αναμέτρηση της “Μεγάλης Κυρίας” με την Ουντινέζε τον περασμένο Αύγουστο. Ιταλικά μέσα αποκαλύπτουν πως ο 30χρονος κεντρικός βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη, μετά από την αναμέτρηση των δύο ομάδων, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Ο Γάλλος βρίσκεται σε κατάσταση τιμωρίας και έχει τρεις ημέρες για να ζητήσει δεύτερη ανάλυση. Παρόλα αυτά, αν και το δεύτερο τεστ βγει θετικό, ο Πογκμπά θα βρεθεί μπροστά στο εθνικό δικαστήριο κατά του ντόπινγκ για να απολογηθεί. Ο συνηθισμένος χρόνος τιμωρίας για κάποιον που απέτυχε τεστ ντόπινγκ ανέρχεται στα 2 χρόνια, ωστόσο, σύμφωνα με Ιταλικά μέσα, αν αποδειχθεί πως υπήρχε σκοπιμότητα πίσω από αυτό, η τιμωρία μπορεί να φτάσει τα 4 χρόνια για τον Γάλλο σούπερσταρ.