Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere Dello Sport, οι Ροσονέρι θα κινηθούν για την απόκτηση του Κουλιεράκη τον Ιανουάριο.

Η Μίλαν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών στα μετόπισθεν, κάτι που ενισχύει τις πιθανότητες να αποκτήσει στόπερ κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Στην λίστα των στόχων των Ροσονέρι φαίνεται πως είναι και ο στόπερ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά στην εφημερίδα αναφέρεται ότι:

«Το όνομα του Λόιντ Κέλι, ενός 25χρονου σέντερ μπακ της Μπόρνμουθ του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον επόμενο Ιούνιο του 2024 και δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει τη συμφωνία του με τη βρετανική ομάδα, είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει η Μίλαν. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι πως η ομάδα του δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει το ταλέντο τους στα μισά της σεζόν, αλλά και χωρίς οικονομικό αντίτιμο στο τέλος της χρονιάς», ενώ στην συνέχεια πρόσθετει:

«Ο Μονκάντα (σ.σ επικεφαλής σκάουτινγκ της Μιλαν) πήγε στο Vitality Stadium (σ.σ η έδρα της Μπόρνμουθ) για να δει τον παίκτη και δεν θα τα παρατήσει εύκολα. Υπάρχουν όμως πολλά plan B, αν δεν προκύψει του Κέλι. Ο Κίβιορ είναι μια ιδέα για την Μίλαν ως δανεικός από την Άρσεναλ, ενώ στην Μίλαν αρέσει ο Κουλιεράκης από τον ΠΑΟΚ και θα δοκιμάσει να κάνει μια προσπάθεια τον Ιανουάριο»