Μουρίνιο

Η ομάδα της Ρόμα έκανε προσφυγή για την απόφαση της Ιταλικής Ομοσπονδίας να τιμωρήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο για 2 αγώνες χωρίς να μπορεί να δίνει οδηγίες από τον πάγκο.

Ο Μουρίνιο είχε μια έντονη διαφωνία με τον τέταρτο διαιτητή του αγώνα ενάντια στην Κρεμονίζε, Σέρα. Στη συνέχεια αποβλήθηκε και η πειθαρχική επιτροπή πήρε την απόφαση να του στερήσει τη θέση του προπονητή από τον πάγκο για 2 αγώνες της ομάδας του.

Παρόλα αυτά η προσφυγή της Ρόμα απέδωσε καρπούς και το Εφετείο μετά από ανακοίνωση του, αποφάσισε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αποφασίσει. Έτσι λοιπόν ο Special One εφόσον δεν έχει οριστικοποιηθεί η τιμωρία του, έχει δικαίωμα να κατευθύνει την ομάδα του κανονικά στο αυριανό παιχνίδι με τη Γιουβέντους.

Η απόφαση της επιτροπής εφέσεων αναμένεται να βγει την Παρασκευή 10 Μαρτίου και από εκεί ο Μουρίνιο θα μάθει αν η τιμωρία του θα σβηστεί, θα μειωθεί ή θα παραμείνει ως έχει.

Αυτός θα είναι και ο λόγος που αναστέλλεται η τιμωρία του Μουρίνιο και του δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο μεγάλο παιχνίδι με τη γηραιά κηρία.