Εμπαπέ: Η Ρεάλ Μαδρίτης του ετοιμάζει το «10α» του Μόντριτς

Με τον Εμπαπέ να θέλει να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, η ένταξη του στο ρόστερ της ομάδας δεν φαίνεται καθόλου απίθανη. Μάλιστα ο Φλορεντίνο Πέρεθ ετοιμάζει μια έκπληξη στο Γάλλο σταρ όσον αφορά τον αριθμό του.

 

Όπως όλα δείχνουν, η Ρεάλ Μαδρίτης από την νέα σεζόν θα έχει ενσωματώσει στο δυναμικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος μένει ελεύθερος από τη Παρί Σεν Ζερμέν, με αποτέλεσμα να ψάχνει το νέο σταθμό της καριέρας του. Αυτός δεν είναι άλλος από τη Ρεάλ Μαδρίτης όπου είναι και το παιδικό του όνειρο να αγωνιστεί.

 

Η «Βασίλισσα» θέλει να τον φέρει στη Μαδρίτη, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί. Όμως ο Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε γνωστό ότι του ετοιμάζει τον αριθμό «10» τον οποίο μέχρι στιγμής φοράει ο Μόντριτς. Ο Κροάτης μέσος όμως, γνωστοποίησε ότι δε θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ και από του χρόνου θα ψάξει την επόμενη ομάδα του

 

Παρόλα αυτά, καμία τελική συμφωνία δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής όσον αφορά τη περίπτωση του Εμπαπέ. Όλα είναι θέμα χρόνου, όπου δύσκολα θα αλλάξει γνώμη παρά τους πολλούς μνηστήρες που τον πολιορκούν.