Ντέκο: " Ο Πεπ ήταν ο προπονητής της καλύτερης Μπαρτσελόνα"

  • 0
  • 2 views

Ο αθλητικός διευθυντής και παλαιά δόξα του συλλόγου, Ντέκο, μίλησε αποθεωτικά για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ τόνισε ότι δεν έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις με κάποιον προπονητή.

Ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών μιλώντας στο Esport3 τόνισε ότι ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με κανέναν προπονητή, ενώ η οριστική απόφασή θα παρθεί από κοινού με τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα.

"Δεν έχω μιλήσει με κανέναν προπονητή ακόμα. Αφομοιώνουμε την αποχώρησή του. Πρέπει να κερδίσουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα. Δώσαμε μεγάλη απάντηση απέναντι στην Αλαβές.

Θα αποφασίσω μαζί με τον πρόεδρο τον προπονητή. Δεν μιλάμε ακόμη με κανέναν προπονητή. Θέλουμε πρώτα να ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε και πού πάμε πριν μιλήσουμε με οποιονδήποτε προπονητή.

Μπορώ να πω τη γνώμη μου για προπονητές που είχα ως παίκτης κι άλλους που ακολουθώ, αλλά για να κάνεις μια ανάλυση πρέπει να έχουμε περισσότερα δεδομένα και να εμβαθύνουμε.

Θέλουμε το ίδιο προφίλ με σήμερα. Κάποιον που είναι ικανός να προσαρμοστεί στις ανάγκες του συλλόγου, που να προσαρμόζεται και να εμπιστεύεται νέους παίκτες που μεγαλώνουν, που θα καταλάβει ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε μεγάλες μεταγραφές, που θα φέρει ισορροπία στην ομάδα.

Χρειαζόμαστε έναν προπονητή που να ξέρει τι είναι η Μπαρτσελόνα και να κατανοεί την τρέχουσα πραγματικότητα".

Ερωτηθείς για τον Γκουαρδιόλα είπε: "Ο Πεπ είναι μεγάλος προπονητής. Δεν υπάρχει συζήτηση για αυτό. Ήταν ο προπονητής της καλύτερης Μπαρτσελόνα στην ιστορία χωρίς αμφιβολία. Και συνέχισε να κερδίζει και μακριά από εδώ.

Είναι ο καλύτερος στον κόσμο τώρα. Δεν μιλάμε με κανέναν προπονητή. Είναι φυσιολογικό τα Μέσα να κάνουν ερωτήσεις, αλλά το να μιλάς για έναν τεχνικό που έχει συμβόλαιο είναι έλλειψη σεβασμού για τους άλλους και για εμάς. Θα έρθει η ώρα".