Οι Μπλαουγκράνα ανακάλυψαν νέο ταλαντούχο οπισθοφύλακα

  • 0
  • 2 views

Έχει βρεθεί ήδη ο νέος αντικαταστάτης του Μπεγιερίν καθώς ο ίδιος δεν μπορεί να σταθεί αντάξιος τον προσδοκιών των Καταλονών.

Σε συνεχή αναζήτηση ποδοσφαιριστών βρίσκετε η Μπαρτσελόνα ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ και να ορθοποδήσουν. Το καλοκαίρι άλλαξε κατά μεγάλο βαθμό ο σχεδιασμός της ομάδας με τον Λαπόρτα να υποστηρίζει συνεχώς τον Τσάβι στις επιλογές του.

Δυστυχώς μερικοί από τους παίκτες που αποκτήθηκαν από την "μεγάλη" αγορά δεν ικανοποίησαν στο έπακρο τον Ισπανό τεχνικό. Μία εκ των οποίων είναι ο ΄Εκτορ Μπεγιερίν όπου άμεσα έχει βρεθεί ο ταλαντούχος αντικαταστάτης του.

Φαίνεται πως ο ίδιος στα 27 του χρόνια έχει κουραστεί και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του Τσάβι. Οπότε η εύρεση νέου δεξιού οπισθοφύλακα κρίνετε αναγκαία από το επιτελείο της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με Ισπανικά μέσα έχει γίνει γνωστό πως ο εκλεκτός των Τσαβι και Λαπόρτα έχει ήδη βρεθεί.

Ο αναφερόμενος είναι ο 19χρονο άσσο της Τζιρόνα, Αρνάου Μαρτίνες. Ο νεαρός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν μετρώντας δέκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Μάλιστα σε αυτά τα δέκα παιχνίδια έχει πετύχει και 2 επιδέξια γκολ. Το πλάνο του Ισπανού τεχνικού είναι να τοποθετήσει στα 2 άκρα της άμυνας του τους Μπάλντε και τον Μαρτίνες οι οποίοι θα πλαισιώσουν εξαιρετικά την οπισθοφυλακή των Μπλαουγκράνα. Τέλος η χρηματιστηριακή του τιμή βρίσκετε στα 7 με 8 εκατομμύρια κάτι πολύ προσιτό για την ομάδα της Βαρκελώνης.