Στη Ρεαλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ

  • 0
  • 5 views

Μετά την αποχώρηση του πατέρα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακολούθησε και ο γιος του ο οποίος υπέγραψε στις ακαδημίες της Ρεαλ Μαδρίτης για την ομάδα της Κ14.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ είναι 12 ετών και έχει την ίδια πορεία με τον πατέρα του καθώς έχει αγωνιστεί σε Ρεαλ, Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο πατέρας του προπονείται με την ομάδα της Μαδρίτης για να διατηρείται σε αγωνιστική φόρμα, ο νεαρός θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα λευκά.

Αυτό δε σημαίνει πως ο Κριστιάνο έχει κάποια επαφή με το διοικητικό συμβούλιο της Ρεαλ και οι πιθανότητες επιστροφής του δεν είναι με το μέρος του καθώς η μαδριλένοι δεν έχουν στα πλάνα τους την επιστροφή του Πορτογάλου σταρ.

Παρόλα αυτά ο γιος του μαγεύει σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα αγωνιστεί σημειώνοντας πολλά γκολ γεμίζοντας τα αντίπαλα δίχτυα.

Σε ηλικία 37 ετών ο Κριστιάνο Ρονάλντο περιμένει να ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και μόλις γίνει αυτό, είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει μαζί με τον γιο του στη νέα του ομάδα.