Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει μπει σε μπελάδες με την Μπόλτον, καθώς η αγγλική ομάδα διεκδικεί τα τροφεία του πρώην ποδοσφαιριστή της, Μάρκος Αλόνσο.

Η αγγλική ομάδα φαίνεται πως έχει στραφεί κατά της Μπαρτσελόνα διεκδικώντας χρήματα από την μεταγραφή του Μάρκος Αλόνσο στους Μπλαουγκράνα, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022. Οι Ισπανοί από την μεριά τους υποστηρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής ήλθε στην ομάδα ως ελεύθερη μεταγραφή, κάτι που αυτόματα σημαίνει πως ούτε η Μπόλτον ούτε η Ουνιόν Αντάρβε (ομάδα από την οποία πέρασε ο παίκτης και θα κινηθεί νομικά) δικαιούται χρήματα από την μετακίνησή του.

Όπως είναι προφανές, τόσο η Μπόλτον όσο και η Ουνιόν Αντάρβε αμφισβητούν το είδος της μεταγραφής και σκοπεύουν να κινηθούν νομικά κατά της Μπαρτσελόνα, διεκδικώντας τα τροφεία του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, οι Γουόντερερς υποστηρίζουν ότι ο Αλόνσο πήγε στη Βαρκελώνη ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, που παρουσιάζεται ότι πουλήθηκε έναντι μόλις δώδεκα εκατομμυρίων ευρώ στους Λονδρέζους…