Μπέλινγχαμ: “Γελοία η τιμωρία, δεν είπα τιποτα προσβλητικό”

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ εξέφρασε τη διαφωνία του για την τιμωρία που του επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της La Liga για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο Βαλένθια – Ρεάλ.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας βρισκόταν στις καθυστερήσεις, με το σκορ στο 2-2 και τους “μερένγκες” να πιέζουν για τη νίκη. Έπειτα από κόρνερ της Ρεάλ η μπάλα απομακρύνθηκε, ο Μπραχίμ Ντίαθ έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Μπέλιγχαμ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγύρισαν μέχρι να δουν τον Χεσούς Χιλ Μανθάνο να τους ενημερώνει πως είχε σφυρίξει τη λήξη. Η ένταση ήταν τεράστια, με τον διαιτητή να αποβάλει με απευθείας κόκκινη τον Μπέλιγχαμ.

“Ο Μπέλιγχαμ τού είπε “είναι γ@@@@@@ο γκολ”, δεν τον προσέβαλε”, είχε αναφέρει ο Κάρλο Αντσελότι, ενώ από τη μεριά του ο Μπέλιγχαμ δήλωσε:

“Δεν είπα τίποτα προσβλητικό, δεν είπα κάτι διαφορετικό από αυτό που είπαν οι συμπαίκτες μου και νομίζω ότι μερικές φορές επειδή είμαι νέος θέλουν να με χρησιμοποιήσουν ως παράδειγμα.

Στο τέλος είμαι υπεύθυνος για τις πράξεις μου και δεν είμαι περήφανος, αλλά νομίζω ότι δύο ματς για αυτό είναι λίγο γελοίο Θα αναλάβω την ευθύνη μου και θα στηρίξω την ομάδα από την κερκίδα”.

Να σημειωθεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα ασκίσει έφεση προκειμένου να μειωθεί η ποινή.