Άρης – ΠΑΟΚ: Νέα σύσκεψη της αστυνομίας ενόψει ντέρμπι Θεσσαλονίκης

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε επιφυλακή, όσον αφορά το ντέρμπι της συμπρωτεύουσας. Το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι σε επιφυλακή και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

 

Το ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί σήμερα (19/5) για την τελευταία αγωνιστική των playoffs. Σε περίπτωση νίκης του Δικεφάλου, θα ανακηρυχθεί πρωταθλητής για τη φετινή σεζόν. Με βάση την βαρύτητα του ντέρμπι, η αστυνομία της Θεσσαλονίκης είναι σε ετοιμότητα.

 

Λίγες ώρες πριν την πρώτη σέντρα, πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη από την αστυνομία για τα μέτρα τάξης. Απαγορεύεται οι οργανωμένες συγκεντρώσεις, όπως αντίστοιχα μετακινήσεις. Περιμετρικά του γηπέδου σε ακτίνα 200 μέτρων, θα υπάρχει έντονη αστυνομική φύλαξη.

 

Θα προσπαθήσει την απομάκρυνση από το γήπεδο, οποιουδήποτε δεν έχει εισιτήριο ώστε να περάσει σε αυτό. Την Παρασκευή (17/5) οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν συνάντηση στη Καμαρά όπου θα έφταναν μέχρι το «Μακεδονία Παλλάς» όπου θα ακολουθήσει την αποστολή. Παρόλα αυτά, η αστυνομία χθες (18/5) επανέλαβε την ανακοίνωσε της απαγόρευσης των συναθροίσεων.