Αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημο αίτημα στη Σούπερ Λιγκ με σκοπό να αναβληθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένο για τις 18 Φεβρουαρίου.

Η Σούπερ Λιγκ πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη 15/2 με σκοπό να εξετάσει το αίτημα των ερυθρόλευκων για αναβολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Stoiximan Super League:

“Ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024, στις 15:45, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

– Από 13/2/2024 αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί αναβολής του αγώνα «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός», που έχει οριστεί για την 18/2/2024 (ώρα 20.30), εκ νέου ορισμός αυτού και τυχόν συνεπαγόμενες αλλαγές στον ορισμό αγώνων των επόμενων αγωνιστικών της κανονικής περιόδου (24η, 25η και 26η αγωνιστική) και στο ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα πρωταθλήματος Super League 1 ανδρών.

Σημειώνεται ότι η ως άνω συνεδρίαση συγκαλείται με εφαρμογή της προθεσμίας σύγκλησης 24 ωρών, κατά το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του Συνεταιρισμού, λόγω εξαιρετικά επείγουσας περίπτωσης, καθώς το ως άνω ζήτημα αφορά, μεταξύ άλλων, τον επικείμενο αγώνα «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός» που έχει οριστεί για την Κυριακή 18/2/2024″.