ΑΕΚ: ” Θα μοιράσουμε στους φιλάθλους 30.000 σημαιάκια με το επετειακό σήμα”

img 20240330 000621

30.000 σημαιάκια με το επετειακό σήμα θα μοιραστούν όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στους φιλάθλους  πριν από την έναρξη της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε: 

Φίλοι της ΑΕΚ

Η OPAP Arena, μετά από ένα ακόμη sold out για το οποίο σας ευχαριστούμε, θα είναι κατάμεστη την προσεχή Κυριακή (31/3, 20.30) για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Κάθε ματς στο Σπίτι μας είναι γιορτή, ακόμη περισσότερο τώρα που πλησιάζουν και τα 100ά γενέθλια της μεγάλης μας αγάπης.

Στο πλαίσιο αυτό σκοπεύουμε η εικόνα των κερκίδων της OPAP Arena την Κυριακή να είναι ακόμη πιο ξεχωριστή, με τον σχηματισμό ενός ανεπανάληπτου κορεό. Για τον λόγο αυτό 30 χιλιάδες σημαιάκια με το επετειακό σήμα για τον έναν αιώνα από την ίδρυση της ομάδας μας θα μοιραστούν στους φιλάθλους μας που θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο.

Θα τα σηκώσουμε όλοι μαζί, με το που θα εμφανιστούν οι ομάδες στην επίσημη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Με το που εμφανίζονται οι ομάδες από τη φυσούνα, σηκώνουμε όλοι τα σημαιάκια ψηλά! Πάμε για να φτιάξουμε μια ακόμη μοναδική στιγμή, μια ακόμη μοναδική εικόνα στο Σπίτι Μας!

Τα σημαιάκια θα σας μοιράζονται στις εισόδους των θυρών. Φροντίστε να τα έχετε για την στιγμή που πρέπει!

Πάμε όλοι μαζί, πάμε για την νίκη! Στο πλευρό της ΑΕΚ!”