Δέλλας: “Ο ΟΦΗ έχει δυναμική, είναι ιστορική ομάδα”

Ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στη δυναμική που έχει ο ΟΦΗ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά τη νίκη των Κρητικών επί του Πανσερραϊκού με 4-0.

Ο νέος προπονητής του ΟΦΗ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV στάθηκε στη δυναμική που έχει ο ΟΦΗ, ενώ τόνισε πως αποτελεί στόχο του να κάνει υπερήφανο τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή. Μας βοήθησε και τον χρειαζόμαστε κοντά μας. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και διαχειριστήκαμε σωστά το δεύτερο. Μέσα σε λίγες λίγες μέρες τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και έκαναν αυτά που τους ζητούσαμε. Έχουμε δουλειά ακόμη μπροστά μας, η ομάδα έχει δυναμική, μία ιστορική ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να είναι υπερήφανος για αυτή την ομάδα.

Το ψυχολογικό κομμάτι είναι κάτι που έρχεται από μόνο του με αλλαγή προπονητή σε μία ομάδα. Οι παίκτες έχουν ποιότητα και αντιλαμβάνονται γρήγορα, έχουν εμπειρία. Δεν έχει τελειώσει κάτι, χρειάζεται δουλειά, να βελτιώνουμε στοιχεία. Ο χρόνος ήταν λίγος, είμαι χαρούμενος με αυτά που είδα και πώς οι παίκτες δέχονται τις πληροφορίες”.