Λουτσέσκου: «Αυτό που συνέβη είναι πραγματικά μαγικό»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας ιδιαίτερα ευχαριστήρια στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη.

Ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, νικώντας τον Άρη με 1-2 μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο «δικέφαλος» σήκωσε το 5ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Κεντρικό πρόσωπο σε όλη την πορεία του ΠΑΟΚ, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, ήταν ο προπονητής της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μιλώντας μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Λουτσέσκου αναγνώρισε την σημασία της στιγμής, δίνοντας ιδιαίτερα ευχαριστήρια στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας πως ο φετινός ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, οφείλονταν στον ισχυρό άνδρα του «δικέφαλου», Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Λουτσέσκου

«Αυτό που συνέβη είναι πραγματικά μαγικό. Αν λάβουμε υπόψιν από πού ξεκινήσαμε, τις μηδαμινές πιθανότητες που μας έδιναν όλοι, όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά και για την ευρωπαϊκή πορεία μας.

Είναι φανταστική αυτή η πορεία που έχουμε κάνει. Ακόμη και σήμερα σ’ ένα φανταστικό παιχνίδι που είχε κι αυτό δυσκολίες. Στα τελευταία 15′ μείναμε με 10 παίκτες. Αντικατοπτρίζει μία σεζόν που είχαμε δυσκολίες, αλλά τις προσπεράσαμε. Είναι ξεχωριστό αυτό που συνέβη σήμερα, είναι ξεχωριστό και φανταστικό αυτό για μας.

Θέλω να επισημάνω πως ό,τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα και το σημερινό μας επίτευγμα ανήκουν στο αφεντικό μας, στον μεγαλομέτοχό μας, τον κ. Σαββίδη. Αυτός είναι που δημιούργησε την πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα, αυτός έφερε τους ποδοσφαιριστές μας.

Αφεντικό σ’ ευχαριστώ πολύ. Είναι ένα βήμα παραπάνω αυτό για τον ΠΑΟΚ αυτή η σεζόν. Γίναμε πιο ευρωπαϊκή ομάδα, φτάνοντας για δεύτερη χρονιά σε τρία χρόνια στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι αυτό είναι δικό του επίτευγμα. Και πραγματικά του αξίζουν πολλά μπράβο και τον ευχαριστώ πολύ»