Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού τόνισε πως θα άλλαζε αυτή το αποτέλεσμα με νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μπορείς να κάνεις σχέδια και αυτά να αλλάζουν. Τον είχαμε τον έλεγχο, το παιχνίδι ήταν στα μέτρα μας, καθώς δεν δεχθήκαμε πίεση από τον Παναθηναϊκό. Στο ημίχρονο ο Πανθαηναίκός μπήκε να πιέσει, φόρτωσε με επιθετικούς, έπαιζε με μεγάλες μπάλες, εμείς προσαρμόσαμε τον σχηματισμό μας με τρίτο στόπερ. Ο αντίπαλος έκανε κάποιες φάσεις, κάναμε καλή παρουσία, να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Σα αποτέλεσμα και εικόνα ήταν καλύτερη από τα δύο προηγούμενα ματς λογικό και ο Παναθηναϊκός να ασε πιέσει, να δημιουργήσει φάσεις, γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Δοκιμάσαμε κάτι διαφορετικό, τρεις βαθμείς ψυχολογίας και συνεχίζουμε”,

Αν θα άλλαζε αυτό το 1-0 με νίκη στο Κύπελλο: “Σίγουρα θα το άλλαζα, το θέλουμε τον τελικό, όλοι θέλουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη, οπότε θα το άλλαζα”.