Μορόν: «Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο – Είμαι χαρούμενος στον Άρη»

Ο Λορέν Μορόν παραχώρησε συνέντευξη στην Ισπανική «Marca», δηλώνοντας πως είναι χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη και πως δεν ζητάει ακόμα για μεταγενέστερη μεταγραφή, καθώς έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός φορ του Άρη:

Για την πρώτη του εμπειρία στο εξωτερικό: «Ναι, για να είμαι ειλικρινής, όταν αποφάσισα να έρθω φοβόμουν να φύγω από την Ισπανία. Όμως με όλους τους συναδέλφους εδώ, που μιλούν ισπανικά, όλα ήταν πιο εύκολα, οπότε είμαι χαρούμενος. Έχω ένα άλλο χρόνο συμβόλαιο και θα δούμε τι θα γίνει».

Η μορφή του ελληνικού πρωταθλήματος: «Αυτό είναι το πρόβλημα εδώ. Κατά τη διάρκεια της φάσης του πρωταθλήματος, ας πούμε, αν έχεις μεγάλη απόσταση από εκείνους που βρίσκονται στην κορυφή, η φάση των πλέι οφ μπορεί να σε αφήσει στη χώρα, εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, οπότε η σεζόν είναι σαν να είχε τελειώσει εδώ και δύο μήνες».

Η προσαρμογή του στη ζωή στην Ελλάδα: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα, γιατί και η Θεσσαλονίκη μοιάζει πολύ με τη Σεβίλλη, υπάρχει ακόμη και ένας πύργος, υπάρχει ζωή στο δρόμο, οι άνθρωποι είναι πολύ ανοιχτοί και η γλώσσα είναι ΟΚ, σχεδόν το 90% μιλούν αγγλικά. Υποστηρίζομαι πολύ από τους συμπαίκτες μου, υπάρχουν πολλοί Λατίνοι, που μιλούν ισπανικά».

Για τα ντέρμπι Άρης- ΠΑΟΚ στην Ελλάδα: «Ναι, δεν το βιώνω το ίδιο εδώ, αλλά στο παιχνίδι, ειδικά την πρώτη φορά, με κοινό στο γήπεδό του αντιπάλου μας, δεν ήξερα που πήγαινα. Αυτή τη σεζόν δεν κατάφεραν να μας νικήσουν σε τρία παιχνίδια και είμαστε χαρούμενοι και γι’ αυτό».