Έσε: «Βλέπουμε το παιχνίδι σαν την ευκαιρία να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Σερβία για την ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και με στόχο να ανατρέψει το αρνητικό 4-1.

Ο Έσε δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ότι η ομάδα βλέπει το παιχνίδι σαν πρόκληση και σαν την ευκαιρία να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος του Ολυμπιακού:

«Πιστεύω για τον οποιοδήποτε στον Ολυμπιακό το παιχνίδι αποτελεί πρόκληση και ιδιαίτερα για εμάς τους παίκτες. Να ξεκινήσουμε με βάση την υπομονή, και χωρίς να τρελαθούμε να προσπαθήσουμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα».

Για την ψυχολογία και αν έχουν αποφασίσει να αλλάξουν κάτι: «Μετά από τα δύο αυτά άσχημα αποτελέσματα, μιλάμε σαν ομάδα και έχουμε αναγνωρίσει πως είναι αρνητικό το μεγάλο εύρος του αποτελέσματος. Ο καλύτερος τρόπος να βγεις από αυτή την κατάσταση είναι να ακολουθεί ένα παιχνίδι, το βλέπουμε σαν την ευκαιρία να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση».

Για το πού οφείλεται η κατάσταση: «Πιστεύω πως είναι δύσκολο να μιλήσεις με λόγια για αυτό που συμβαίνει, πριν τα δύο κακά αποτελέσματα, είχαμε σερί καλών παιχνιδιών, είναι πολύ εύκολο να λέμε πως όλα καταστράφηκαν μέσα σε δύο παιχνίδια. Μέσα σε αυτά τα δύο παιχνίδια και η αμυντική μας λειτουργία και γενικότερα πόσες φάσεις δημιουργήσαμε, δεν αντικατοπτρίζει τα αποτελέσματα. Ο καλύτερος τρόπος να το δείξουμε ότι δεν είμαστε σε τόσο κακή κατάσταση είναι μία καλή εικόνα».

Για τα πολλά παιχνίδια που έχει παίξει: «Δεν το ήξερα δεν τα είχα μετρήσει. Νόμιζα πως αυτό είναι το μέρος του παιχνιδιού, δεν θέλω να χάνω κανένα παιχνίδι, δεν σκέφτομαι την κούραση, αλλά προσπαθώ να συγκεντρώνομαι σε κάθε παιχνίδι».